Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en voor de chatfunctie. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Motor-Z Dagbesteding

Beter gevonden worden als dagbesteding

Dagbesteding voor volwassenen met verschillende diagnoses of een problematiek. Donker en stoer webdesign omdat ze regelmatig samen aan motoren sleutelen. Sterk inzetten op SEO resulteert in een eerste plaats bij 3 verschillende zoekmachines op de zoekterm ‘technische dagbesteding Eindhoven’.

“Ik wilde mijn website updaten, via vrienden werd Casper mij aanbevolen. Ik heb contact met hem opgenomen en hij kon op zeer korte termijn aan de slag.Wat ik fijn vind is dat Casper mij ontlast en alleen het noodzakelijke vraagt. Als ondernemer heb ik simpelweg geen tijd om constant bezig te zijn met uitleggen wat ik wil en Casper begrijpt dit en handelt hierna, dit zorgde er voor dat er binnen no time een website stond die aan al mijn eisen voldoet, ook heeft Casper de site zo ingedeeld dat ik als semi-digibeet zelf mijn website bij kan houden. Al met al echt een aanbeveling!”

Seth Kox

Eigenaar @ Motor-Z