Finance Navigator // UX/Prototype/Animatie

Finance Navigator is een platform waar startups en investeerders elkaar kunnen vinden, daarnaast helpt het startups financieel gezond te blijven door middel van een dashboard met professioneel advies. Dit onderscheid wordt ook gemaakt in het prototype. De accentkleur voor de investeerder is donkerblauw, wat staat voor vertrouwen. De accentkleur voor de startup is geel, wat staat voor optimisme.

De eerste stap

Het project begon met het redesignen van de flow. De flow en gebruiksvriendelijkheid van de designmockups waren niet optimaal en miste nog een aantal cruciale onderdelen. Daarna is het prototype in iteratieslagen verbeterd.

fn
fn
fn
fn
fn

Interaction design

Om het prototype meer een eigen stijl te geven heb ik een eigen dropdownfilter voor het dashboard ontworpen en uitgewerkt. Deze filter selecteert een maand-, kwartaal- of jaaroverzicht.

fn

Promotie Animatie

Om het concept van The Finance Navigator te communiceren heb ik het verhaal vertaald naar een promo animatie. Waarin duidelijk de doelgroep en de voordelen van The Finance Navigator naar voren komen.

Eindresultaat

fn
fn

Prototype showcase

Klik hier om het prototype te bekijken

Terug naar portfolio