Websites // Concept/Design/HTML/CSS

Voor websites vind ik het belangrijk dat ze een origineel ontwerp hebben en de vorm goed bij de functie past. Daarom ontwerp en bouw ik graag zelf gebruiksvriendelijke en overzichtelijke sites.

Schoolportfolio

Mijn schoolportfolio heb ik zelf ontworpen en gebouwd met HTML en CSS. Bij een portfolio draait het om het presenteren van je werk, daarom heb ik veel witruimte gebruikt. Met behulp van media queries is deze ook op tablet en smartphone te bekijken.

pr

Restaurant De Specialist

Dit restaurant heb ik benaderd toen ze net 3 dagen open waren. Ze hadden nog geen website en ik ben meteen met de eigenaar in gesprek gegaan. Ik heb de website ontworpen en zelf gebouwd vanaf scratch in HTML en CSS. De fotografie heb ik ook voor mijn rekening genomen.

pr

Portfolio

Voor deze portfolio heb ik gebruik gemaakt van FullPage.js. Dit is een opzet van HTML en Javascript die fullscreen scroll websites mogelijk maakt. Zo kan ik mijn werk op alle schermen zo groot mogelijk presenteren zonder enige afleiding. Deze portfolio is op meerdere manier te bedienen en werkt ideaal met touchscreens.

pr

Terug naar portfolio